Algemeen

Trainingsmethode
Hondenschool Nunspeet werkt met de positieve trainingsmethode. Dat wil zeggen: goed gedrag belonen, negatief gedrag negeren. Hondenschool Nunspeet is ervan overtuigd dat met deze trainingsmethode het niet nodig is uw hond te straffen. 

Hondenschooljuli (21 van 53).jpg

U bent duidelijk en consequent en uw hond zal ervoor kiezen uw commando's op te volgen omdat dat hem iets oplevert. Klinkt allemaal prachtig, maar in de praktijk blijkt dit best moeilijk. Plezier staat bij onze trainingen voorop. Wij geven u de handvatten om uw hond op een plezierige, hond vriendelijke manier op te voeden, zodat hij een "vriend voor het leven" zal zijn.

Cursusaanbod
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een puppytraining, dit vanaf dat je puppy 8 weken oud is. Heeft uw jonge of volwassen hond geen puppycursus gedaan, kunt u bij ons terecht in de Instapcursus Gehoorzame Huishond. (deze wordt tijdelijk niet gegeven) Klik hier voor meer info over de instapcursus.

U kunt ons mailen als u hier vragen over hebt

Onze ervaring is echter dat het volgen van de puppycursus alleen niet voldoende is om van uw hond een trouwe metgezel te maken. Na de puppycursus komt uw hond namelijk nog in de pubertijd, vaak een lastige periode, waarbij wij u kunnen helpen om uw hond te begrijpen en om te gaan met zijn soms opstandige gedrag. Het vervolg op de puppytraining is dan ook de cursus Jonge Honden.

Heeft u intussen de smaak te pakken van de trainingen en het fijn bezig zijn met uw hond, zijn er ook nog de cursussen Gehoorzame Huishond I en II. Meer informatie over deze trainingen vindt u onder het kopje cursussen op deze website. Daarnaast hebben wij voor de honden, die bij ons de cursus Gehoorzame Huishond II doorlopen hebben, en geschikt zijn voor de cursus, de cursus Behendigheid. Ook wel Agility genoemd.