Gehoorzame Huishond I

 

IMG_4061.JPG 

Heeft het trainingsvirus u te pakken? Vindt u het heerlijk een uurtje per week met uw hond te blijven trainen, of bent u van mening dat u nog niet helemaal klaar bent met de training van uw hond, dan kunt u na de cursus Jonge Honden verder met Gehoorzame Huishond I (GH1). De puntjes worden op de i gezet bij alle oefeningen die u reeds in de cursus Jonge Honden heeft geleerd. Tevens krijgt u nieuwe oefeningen aangeboden. Uw basis wordt dus verder uitgebouwd maar ook socialisatie blijft hoog in het vaandel staan.


Honden die bij ons of elders de cursus Jonge Honden of de Basiscursus Gehoorzame Huishond hebben doorlopen, worden toegelaten tot de cursus Gehoorzame Huishond 1.

K640_2014-11-01 11.08.41-1.JPG
Op de foto hiernaast wordt het "beheersen" van de hond aangeleerd. Eerst spelen baas en hond met het flostouwtje, daarna is het spel voor de bazen. De honden moeten zich beheersen en blijven zitten terwijl de bazen de flos overgooien.

Na de cursus Gehoorzame Huishond 1 kan je doorgaan met Gehoorzame Huishond 2. Klik hier.

Vanaf de puppytraining tot en met de training Gehoorzame Huishond II mogen de cursisten "proeven" aan Agility (behendigheid). Dit doen wij voor de fun, uiteraard onder begeleiding van een trainer.

K800_DSC_0781.JPGK800_DSC00424.JPG