Gehoorzame Huishond I

 Deze cursus bieden we ook aan op de vrijdag middag, bel gerust even voor de tijden enz

IMG_4061.JPG 

Wil je verder met je hond, wil je uitdagender oefeningen? heeft het trainingsvirus je te pakken? Vindt je het heerlijk met jouw hond te blijven trainen, of ben je van mening dat je nog niet helemaal klaar bent met de training van jouw hond, dan kun je na de cursus Jonge Honden verder met Gehoorzame Huishond I (GH1).

De puntjes worden op de i gezet bij alle oefeningen die je reeds in de cursus Jonge Honden hebt geleerd. Waar het eerder ging over socialisatie gaan we nu werken aan impuls controle. Tevens krijg je nieuwe oefeningen aangeboden. Jouw basis wordt dus verder uitgebouwd en het krijgen van kennis op het gebied van lichaamstaal blijft hoog in het vaandel staan.


Honden die bij ons of elders de cursus Jonge Honden of de Basiscursus Gehoorzame Huishond hebben doorlopen, worden toegelaten tot de cursus Gehoorzame Huishond 1.

K640_2014-11-01 11.08.41-1.JPG
Op de foto hiernaast wordt  "impuls controle" beoefend. Eerst spelen baas en hond met het flostouwtje, daarna is het spel voor de bazen. De honden moeten zich beheersen en blijven zitten terwijl de bazen de flos overgooien.

Na de cursus Gehoorzame Huishond 1 kan je doorgaan met Gehoorzame Huishond 2. Klik hier.

Vanaf de puppytraining tot en met de training Gehoorzame Huishond II mogen de cursisten "proeven" aan Agility (behendigheid). Dit doen wij voor de fun, uiteraard onder begeleiding van een instructeur.

K800_DSC_0781.JPGK800_DSC00424.JPG