Logo Hondenschool Nunspeet

Gehoorzame huishond 1

Wil je verder met je hond en wil je uitdagendere oefening doen met je hond? Heeft het trainingsvirus je te pakken? Vind je het heerlijk met jouw hond te blijven trainen, of ben je van mening dat je nog niet helemaal klaar bent met de training van jouw hond? Volg dan deze vervolgcursus Gehoorzame Huishond 1. 

De puntjes worden op de i gezet bij alle oefeningen die je al in de cursus Jonge honden hebt geleerd. Waar het eerder ging over socialisatie, gaan we nu werken aan impuls controle. Tevens krijg je nieuwe oefeningen aangeboden. Jouw basis wordt dus verder uitgebouwd en het krijgen van kennis op het gebied van lichaamstaal blijft hoog in het vaandel staan.

Oefeningen tijdens de cursus Gehoorzame huishond 1

Honden die bij ons of ergens anders de cursus Jonge Honden hebben doorlopen, worden toegelaten tot de cursus Gehoorzame Huishond 1.

Een voorbeeld van een oefening is de ‘impuls controle’. Eerst spelen baas en hond met het flostouwtje, daarna is het spel voor de bazen. De honden moeten zich beheersen en blijven zitten terwijl de bazen de flos overgooien. 

Impulsen onder controle houden kun je echt overal oefenen. In het park, in een winkelstraat, op een terras, in het bos, enzovoort. En ook hierbij geldt: hoe vaker je oefent, hoe beter het zal gaan.

Gehoorzame huishonden in training bij Hondenschool Nunspeet

Tarieven

Gehoorzame huishond 1

45,-
  • 10 lessen
  • Eenmalig € 15,- inschrijfgeld (uitsluitend bij nieuwe cursisten)
  • Online ondersteuning
  • (Digitaal) cursusboek

Vervolgcursus

Na de cursus Gehoorzame Huishond 1 kan je doorgaan met Gehoorzame Huishond 2. Bij deze vervolgcursus gaan we weer een stapje verder en vragen we weer net iets meer van je hond. Er komen moeilijkere opdrachten en we zorgen dat jouw hond nog socialer wordt dan dat hij al is.

Vanaf de puppytraining tot en met de training Gehoorzame Huishond 2 mogen de cursisten “proeven” aan Agility (behendigheid). Dit doen wij voor de fun, uiteraard onder begeleiding van een instructeur.

Gehoorzame huishond tijdens cursus bij Hondenschool Nunspeet

Hondenschool Nunspeet

Algemene Voorwaarden | Vaccinatiebeleid | Privacybeleid
© Hondenschool Nunspeet 2023 | Website door WebKeizerin

Scroll naar boven