Logo Hondenschool Nunspeet

Gehoorzame huishond 2

Ben je geslaagd voor de cursus Gehoorzame Huishond 1 of heb je ergens anders een gelijkwaardig certificaat gehaald dan kun je verder met deze cursus: Gehoorzame Huishond 2. 

Gewoon weer een stapje verder, net iets meer vragen van je hond. We gaan steeds vaker en langer de oefeningen doen met de hond los van de riem. Er komen meer moeilijke en uitdagende oefeningen, waarbij er met name aandacht is voor de rust tijdens de oefeningen.  

Einddoel is dat de hond sociaal is en los kan oefenen zonder zich te bemoeien met de rest. Zodra jij en je hond geslaagd zijn, kun je je kennis uitbreiden met onze cursus Agility.  

Oefeningen tijdens de cursus Gehoorzame huishond 2

De cursus Gehoorzame Huishond 2 wordt gegeven op zaterdagochtend (af en toe vrijdagmiddag) en is een cursus waarbij je thuis ook zult moeten trainen.  

Op het trainingsveld gaan we aan de slag met de volgende oefeningen:

Zoals je in de voorgaande cursussen al hebt gemerkt is er tijdens de trainingen altijd ruimte voor socialisatie en het stellen van vragen aan onze trainers.

Gehoorzame huishond 2 tijdens training bij Hondenschool Nunspeet

Tarieven

Gehoorzame huishond 2

50,-
  • 10 lessen
  • Eenmalig € 15,- inschrijfgeld (uitsluitend bij nieuwe cursisten)
  • Online ondersteuning
  • (Digitaal) cursusboek

Vervolgcursus

Na de cursus Gehoorzame Huishond 2 kan je doorgaan met Gehoorzame Huishond 3 of Agility. Bij deze vervolgcursus gaan we weer een stapje verder en vragen we weer net iets meer van je hond. Er komen moeilijkere opdrachten en we zorgen dat jouw hond nog socialer wordt dan dat hij al is.

Vanaf de puppytraining tot en met de training Gehoorzame Huishond 3 mogen de cursisten “proeven” aan Agility (behendigheid). Dit doen wij voor de fun, uiteraard onder begeleiding van een instructeur.

Gehoorzame huishond 2 tijdens cursus bij Hondenschool Nunspeet

Hondenschool Nunspeet

Algemene Voorwaarden | Vaccinatiebeleid | © Hondenschool Nunspeet 2023
Website door WebKeizerin