Logo Hondenschool Nunspeet

Gehoorzame Huishond 3

Ben je geslaagd voor de cursus Gehoorzame Huishond 2 of heb je ergens anders een gelijkwaardig certificaat gehaald dan kun je verder met deze cursus: Gehoorzame Huishond 3 op zaterdagochtend (af en toe vrijdagmiddag). 

Echt een stapje verder, we vragen meer van je hond, maar ook meer van jouw als begeleider. We gaan de eerste les nog even kijken waar er eventueel iets verbeterd kan worden, maar daarna is het de bedoeling dat de honden de gehele les los kunnen werken van de baas. Er komen steeds moeilijkere en uitdagende oefeningen, waarbij er met name aandacht is voor de rust tijdens de oefeningen.

Oefeningen tijdens de cursus Gehoorzame Huishond 3

Het doel van de lessen is in eerste instantie het ontdekken wat jouw hond nodig heeft om steeds een stapje verder te gaan in de moeilijkheid van een oefening. Hoe stimuleer jij je hond dat deze doet wat je wil bereiken in een oefening? Daarnaast leg je de lat steeds wat hoger.

Verder doen we nog veel meer leuke oefeningen. Het is de bedoeling dat we met zijn allen veel plezier hebben met het zoeken naar de juiste wijze van begeleiden in deze uitdagende oefeningen.

Oefening bij cursus Gehoorzame Huishond 3 bij Hondenschool Nunspeet

Tarieven

Gehoorzame Huishond 3

50,-
  • 10 lessen
  • Eenmalig € 15,- inschrijfgeld (uitsluitend bij nieuwe cursisten)
  • Online ondersteuning
  • (Digitaal) cursusboek

Vervolgcursus

Ben je klaar met alle cursussen van de Gehoorzame Huishond? Dan zijn jij en je hond klaar voor de cursus Agility. Eis is wel dat de hond sportief gebouwd moet zijn, een te zware hond wordt niet toegelaten tot Agility.

Bij de Hondenschool Nunspeet gaan we niet voor wedstrijd deelname, we doen het voor de ontspanning, gewoon omdat werken met je hond zo leuk is!

Hondenschool Nunspeet

Algemene Voorwaarden | Vaccinatiebeleid | © Hondenschool Nunspeet 2023
Website door WebKeizerin