Logo Hondenschool Nunspeet

Over ons

Hondenschool Nunspeet werkt uitsluitend met vrijwilligers. Een aantal van ons hebben hun kynologisch diploma behaald bij Dogvision. 

In 1990 is onder de naam “De Hond de Baas ©” de Hondenschool Nunspeet opgericht en wordt sindsdien volledig gerund door vrijwilligers. Sinds de oprichting zijn wij een hondenschool voor opleiding tot gehoorzame huishond, voor alle honden en voor iedereen toegankelijk. Laagdrempelig, kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. 

In februari 1996 hebben wij een stichting opgericht, omdat het aantal cursisten structureel bleef groeien. Sindsdien werkten wij onder de naam “Stichting Hondentrainingsgroep Nunspeet”. In maart 2014 is de naam gewijzigd naar Stichting Hondenschool Nunspeet. 

Onze instructeurs

Wij investeren in de materialen en kennis van de instructeurs van de Hondenschool Nunspeet. Zo werken wij met professionele cursusmaterialen. De behendigheidstoestellen voldoen zo veel mogelijk aan de FCI en IFCS richtlijnen. 

Regelmatig volgen onze instructeurs cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste theorieën en zienswijzen op gebied van hondentraining. De instructeurs komen uit Nunspeet en wijde omgeving.

Rolf Jansen

Allround instructeur en individuele begeleiding

Opgeleid tot kynologisch instructeur bij Dogvision. Tevens secretaris en penningmeester.

Jolanda van Munster - Visch

Allround instructeur en agility instructeur

Ruud Gans

Instructeur Agility

Margriet Gorter

Allround instructeur

Frouke Vonk

Allround instructeur

Vera Kraft

Allround instructeur

Rachel Prins

Allround instructeur

Matthea van der Veen

Allround instructeur

Meike Steenbergen

Instructeur in opleiding

Emma

Instructeur in opleiding

Paul Berkhout

Fotograaf

Hondenschool Nunspeet

Algemene Voorwaarden | Vaccinatiebeleid | © Hondenschool Nunspeet 2023
Website door WebKeizerin